Jei norite į kitą šalį Europoje išsiųsti krovinį, siūlome pasitikėti mumis. Krovinių pervežimas į Airiją, Ispaniją, Vokietiją bei Prancūziją ir atgal – saugiai, greitai, patikimai. „SGP pervežimai“ – įmonė, orientuota į atsakingą veiklą, sąžiningumą, klientų poreikių patenkinimą bei saugumą ir patikimumą kelyje. Vertiname Jūsų pasitikėjimą, todėl nenustojame augti ir tobulinti savo paslaugų.

Mūsų įmonės įkainiai rinkoje labai patrauklūs. Rūpinamės savo klientais ir esame suinteresuoti plėsti jų ratą, todėl visada siūlome geriausią kokybės ir kainos santykį.

Užtikriname, kad krovinių pervežimas Europoje bus sklandus, saugus, krovinys greitai ir patrauklia kaina pasieks gavėją kitoje šalyje. Automobilių, baldų ir kitų daiktų gabenimas Europoje – tik techniškai tvarkingomis, naujomis transporto priemonėmis. Tikriausiai nė nereikia sakyti, kad transporto priemonė yra reikšmingas kriterijus kelionės kontekste, juo labiau ilgos kelionės. Gabenimas nauju mikroautobusu leidžia klientams garantuoti jų daiktų saugumą. Kelionei renkamės geriausius maršrutus, tvarkingus kelius, kuriais važiuojant nelieka rizikos, kad kroviniai bus apgadinti. Krovinių pervežimas tvarkingu mikroautobusu, vairuojant atsakingiems ir solidžią patirtį turintiems vairuotojams, važiavimas geriausiais parinktas maršrutas – tai aspektai, garantuojantys transportavimo sėkmę ir augantį lojalių klientų ratą. Visi mūsų gabenami kroviniai kelionės metu yra apdrausti.

Krovinių pervežimas – procesas, kurio sklandumas priklauso ne tik nuo mūsų pastangų, bet ir nuo klientų indėlio. Siekdami sklandžios savo krovinio kelionės klientai turi pasirūpinti tinkamu transportuojamų daiktų įpakavimu. Esminės krovinių pakavimo taisyklės:

• pakuotei naudokite tik naujas, standžias, nepažeistas dėžės ar kitas pakuotes;
  • negailėkite specialios medžiagos tuščioms ertmėms užpildyti, kad siunčiami daiktai dėžėje ar kitoje pakuotėje būtų supakuoti standžiai, neslankiotų, nesiliestų prie pakuotės šonų;
  • negailėkite ir lipnios juostos dėžei ar kitai pakuotei užklijuoti – ja keliose vietose apvyniokite dėžę ar kitą pakuotę per visą jos perimetrą;
  • pasirūpinkite, kad adresas būtų užrašytas matomoje vietoje, ten, kur nekyla rizika nusitrinti, nuplyšti.

Jei dėl netinkamos krovinio pakuotės jos turinys yra apgadinamas arba apgadinami kiti kroviniai, atsakomybė už tai tenka klientui.

Jūs, mūsų klientai, esate atsakingi už savo krovinio, kurį perduodate mums transportuoti, turinį. Būtinai paskaitykite draudžiamų siųsti daiktų sąrašą. Į jį įeina:

• vertingi daiktai, pavyzdžiui, pinigai, čekiai, juvelyriniai dirbiniai, brangakmeniai, taurieji metalai, loterijos bilietai, diplomai ir pan.;
  • sprogiosios, degiosios, radioaktyviosios bei kitos pavojingos medžiagos, aerozoliai;
  • ginklai, amunicija;
  • greitai gendantys maisto produktai, pavyzdžiui, žalia mėsa.

Šis sąrašas nėra baigtinis. Jei nežinote, ar planuojami siųsti daiktai nėra įtraukti į draudžiamų pervežti daiktų sąrašą, visada galite pasikonsultuoti su mumis – patarsime ir atsakysime į iškilusius klausimus. Mums svarbus klientų informuotumas, nes taip galime užtikrinti, kad krovinių pervežimas bus sklandus ir saugus. Labai svarbu atsižvelgti ir į šalyse, per kurias keliaus krovinys, galiojančius teisės aktus bei draudžiamus į jas įvežti daiktus. Jei kyla abejonių, nes nežinote tų šalių teisės aktų, susisiekite su mumis – pakonsultuosime.

Svarbu žinoti, kad krovinių pervežimas vyksta nuo durų iki durų – taip taupome Jūsų laiką, garantuojame patogumą, užtikriname mažiausią siuntų pasimetimo riziką. Krovinius iškrauname, jei tam nereikalinga speciali technika. Jei tokia reikalinga, tuo turi pasirūpinti klientas.