Nestebina itin dideli krovinių srautai, kasdien įvairiomis transporto priemonėmis iškeliaujantys iš Vokietijos. Jei ir Jums aktualus krovinių pervežimas iš Vokietijos, siūlome pasitikėti mūsų komanda – užtikrinsime saugų ir sklandų krovinio gabenimą į Lietuvą, į Prancūziją, į Ispaniją ar į Airiją. Mūsų komandoje – savo darbą mylintys, nuolat tobulėjantys ir atsakingi nariai, kurių kiekvienas yra suinteresuotas teikti aukščiausios kokybės paslaugas.

Krovinių gabenimas iš Vokietijos apima įvairių daiktų gabenimą, taip pat ir automobilių. Pastarasis krovinys yra labai populiarus, kadangi neretas jaučia simpatijas vokiškiems automobiliams. Jei ir Jūs įsigijote Vokietijoje automobilį ir dabar svarstote, kaip jį atgabenti į Lietuvą, nedvejokite – pasirūpinsime tuo ir naujasis pirkinys Jus pasieks saugiai bei operatyviai. Krovinių pervežimas iš Vokietijos trunka 3–4 paras, pradedant skaičiuoti nuo krovinio paėmimo dienos. Krovinių pervežimas Vokietija Lietuva vykdomas vadovaujantis principu nuo durų iki durų.

Vertiname Jūsų pasitikėjimą, todėl daug dėmesio skiriame savo komandos tobulėjimui, vertybių puoselėjimui, transporto priemonių priežiūrai. Krovinių pervežimas Vokietija Lietuva vykdomas tik naujais, tvarkingais, prižiūrėtais mikroautobusais. Ne paslaptis, gera transporto priemonė didele dalimi prisideda prie kelionės sėkmės ir nesklandumų rizikos sumažinimo. Taip pat krovinių gabenimas Vokietija Lietuva patikimas atsakingiems vairuotojams, kokie ir sudaro mūsų komandą. Jie užtikrins, kad kelionė būtų saugi. Planuodami maršrutus renkamės tik geriausius kelius. Džiaugiamės savo klientams galėdami pasiūlyti aukštos kokybės paslaugas itin gera kaina.

Krovinių gabenimas iš Vokietijos į Lietuvą bus sėkmingas, jei ir klientai įdės savo indėlį. Jūsų atsakomybė –tinkamas krovinio supakavimas. Kelios rekomendacijos:

• įsitikinkite, kad pakuotė yra tvirta, gali atlaikyti gniuždymą;
  • įsitikinkite, kad adresus užrašėte labai tiksliai ir matomoje vietoje (krovinių gabenimas Vokietija Lietuva reikalauja tikslių siuntėjo ir gavėjo adresų);
  • įsitikinkite, kad pakuotėje neliko tuščių ertmių ir Jūsų siuntos turinys neslankioja pakuotėje;
  • didelius ir sunkius krovinius pakuokite ant specialių padėklų.

Svarbu tai, kad krovinių pervežimas iš Vokietijos neapima draudžiamų siųsti daiktų gabenimo. Tokiems priskiriamos sprogiosios, nuodingosios ir kitos pavojingos medžiagos, ginklai, brangūs daiktai, alkoholis, tabakas, narkotinės medžiagos ir kt. Iš Vokietijos negalima gabenti draudžiamų iš šalies išvežti daiktų. Taip pat negalime vežti daiktų, draudžiamų įvežti į Lietuvą ar kitas šalis, į kurias keliaus krovinys.

Krovinių pervežimas iš Vokietijos su „SGP pervežimai“ – tvarkingais, naujais mikroautobusais, su patyrusiais vairuotojais, itin gera kaina, patikimai ir saugiai.