Skubus siuntų pristatymas į namus – paslauga, garantuojanti didžiausią patogumą ir siuntėjui, ir gavėjui. Jei atsirado poreikis gabenti siuntinį Europoje, o prioritetu yra saugumas bei geri pervežimo terminai, siūlome savo paslaugas. Siuntas vežame į / iš Vokietiją, į / iš Prancūziją, į / iš Ispaniją, į / iš Airiją. Veiklą orientuojame į šias tris šalis Europoje – tai leidžia teikti aukščiausios kokybės paslaugas.

Siuntų pristatymas užsienyje visada vykdomas techniškai tvarkingu ir idealios būklės mikroautobusu. Transporto priemonė yra vienas esminių veiksnių, suponuojančių sklandžią kelionę, todėl mikroautobusais rūpinamės labai atsakingai.

Komanda – kitas aspektas, kuris didele dalimi prisideda prie siuntos transportavimo sėkmės. Mūsų vairuotojai yra atsakingi, sąžiningi ir turintys daug patirties tarptautinių kelionių srityje. Siuntų pristatymas vykdomas tik geriausiais keliais, siekiant užtikrinti siuntinių saugumą ir patrauklų transportavimo laiką. Vairuotojai griežtai laikosi poilsio ir daržo režimo, tad visos kelionės metu būtų pailsėję, kad galėtų savo darbą atlikti nepriekaištingai.

Nuo durų iki durų – tai principas, kuriuo grindžiamas siuntų pristatymas į namus. Siuntiniai paimami iš siuntėjų ir atiduodami gavėjams į rankas. Taip taupomas abiejų šalių laikas.

Siuntų pristatymas užsienyje trunka apie 3–4 paras, skaičiuojant nuo siuntos paėmimo dienos.

Veiklą, kaip minėjome, orientuojame į kelias Europos šalis, tad siuntinių pristatymas užsienyje vykdomas į / iš Vokietiją, į / iš Prancūziją, į / iš Ispaniją bei į / iš Airiją. Puikiai išmanome šiose šalyse galiojančius teisės aktus, reglamentuojančius siuntinių pristatymą.

Patrauklios paslaugų kainos yra vienas tų aspektų, kuris masina daugelį klientų.

Siuntų pristatymas į namus bus sklandus, jei mūsų ir klientų bendradarbiavimas bus abipusis. Klientas atsakingas už siuntos turinį ir tinkamą siunčiamų daiktų supakavimą. Svarbu pasidomėti, kokie daiktai yra įtraukti į draudžiamų siųsti daiktų sąrašą (pavyzdžiui, vertingi daiktai, pavojingos medžiagos, ginklai, itin greitai gendantys maisto produktai ir kt.). Taip pat svarbu mums įteikti tik tinkamai supakuotą siuntą.

Skubus siuntų pristatymas su „SGP pervežimai“ – naujais, tvarkingais mikroautobusais, geriausia kaina, visada patikimai ir saugiai.