Negabaritinių krovinių pervežimas – išskirtinė krovinių pervežimo paslauga, reikalaujanti specialių žinių, atitinkamos technikos, išankstinio planavimo, tam tiktų leidimų. Jei Jums aktualus tokių krovinių gabenimas Europoje, siūlome pasitikėti mūsų komanda – užtikriname, kad negabaritinių krovinių pervežimas bus sklandus ir be rūpesčių.

Negabaritiniai kroviniai yra tokie kroviniai, kurių matmenys yra didesni negu didžiausi leidžiami tose šalyse, per kurias tie kroviniai keliauja.

Ilgametė patirtis, sukauptos žinios leidžia siūlyti tokią atsakingą paslaugą ir užtikrinti, kad suteiksime ją aukščiausios kokybės. Negabaritinių krovinių pervežimas Europoje, kaip ir pavojingų krovinių vežimas, reikalauja techniškai tvarkingų transporto priemonių, atsakingų ir patyrusių vairuotojų, specialių leidimų bei išankstinio planavimo. Žinome visus niuansus, todėl drąsiai priimame šiuos iššūkius ir sėkmingai juos įgyvendiname.

Negabaritinius krovinius transportuojame į Lietuvą, į Prancūziją, į Ispaniją, į Airiją. Dar vienas privalumas – patraukli kaina. Ne paslaptis, negabaritinių krovinių gabenimas yra brangi paslauga. Siekdami ją padaryti prieinamą klientams siūlome puikų kainos ir kokybės santykį.

Negabaritinių krovinių pervežimas vykdomas tik naujais mikroautobusais. Itin preciziškai rūpinamės savo transporto priemonių technine būkle, patikimumu.

Negabaritiniai kroviniai pristatomi vadovaujantis principu nuo durų iki durų. Tai leidžia klientui garantuoti patogumą, taupyti jo laiką ir užtikrinti krovinio saugumą. Tiesa, labai svarbu, kad krovinio gavėjas sutartu laiku būtų atsiėmimo vietoje – kitu atveju pakartotinis krovinio pristatymas bus apmokestinamas papildomai.

Paprastai negabaritinių krovinių pervežimas, taip pat ir pavojingų krovinių vežimas reikalauja specialios technikos kroviniui iškrauti. Tai – kliento atsakomybė.

Negabaritinių krovinių pervežimas Europoje su „SGP pervežimai“ – tik techniškai tvarkingais mikroautobusais, su vairuotojais, puikiai išmanančiais, kas yra negabaritinių krovinių gabenimas, itin gera kaina, visada patikimai ir saugiai.