Kalbant apie pervežimo paslaugas Europoje, tai keleivių pervežimą neabejotinai reikėtų priskirti prie paklausiausių paslaugų. Didžiuliai keleivių srautai kiekvieną dieną keliauja iš įvairių šalių kelių transportu. Jei Jums aktualus keleivių pervežimas iš Ispanijos, iš Vokietijos, iš Prancūzijos ir iš Airijos, taip pat jei prioritetą teikiate komfortui ir saugumui, siūlome savo paslaugas. Orientuojamės į minėtas Europos šalis – tai leidžia dirbti kryptingai, tikslingai ir puikiai išmanyti savo darbą. Užtikriname, kad keleivių pervežimas bus aukščiausios kokybės, nes turime geriausią komandą ir labai atsakingai vertiname tokius aspektus kaip keleivių saugumas bei jų keliavimo poreikių patenkinimas.

Saugumas, operatyvumas, profesionalumas, komfortas ir patogumas – tai esminiai kriterijai, kuriais grindžiama mūsų įmonės veikla ir profesionalios keleivių vežimo paslaugos.

Saugumas. Keleivių pervežimas bus saugus, kadangi itin preciziškai rūpinamės savo mikroautobusais. Jų techninė būklė visuomet yra ideali ir į kelią leidžiasi tik nepriekaištingai tvarkingi automobiliai. Mūsų transporto priemonių parke – tik nauji (2017–2018 metų) mikroautobusai.

Operatyvumas. Keleivių pervežimas Europoje trunka 3–4 paras. Garantuojame, nė nepajusite, kaip greitai prabėgs kelionės laikas. Maršrutui renkamės tik geriausius kelius – tai ne tik komfortiškas važiavimas, bet ir galimybė išvengti prastuose keliuose tykančių pavojų, kliūčių, galinčių pakenkti transporto priemonei.

Profesionalumas. Mūsų komandoje – tik patyrę ir atsakingi vairuotojai, galintys pasigirti solidžia patirtimi keliaujant tarptautiniais maršrutais. Keleivių pervežimas patikimas vairuotojams, kurie puiki žino keleivių vežimo taisykles, kelių eismo taisykles ir visus aktualius teisės aktus atitinkamose šalyse, per kurias važiuojama.

Komfortas. Keleivius vežame tik naujais, komfortiškais mikroautobusais, kuriais važiuojant kelionė tikrai neprailgs. Patogiai jausitės keliaudami bet kuriuo metų laiku. Visi keleiviams vežti skirti mikroautobusai turi atlenkiamas sėdynes, todėl komfortiškai keliausite ir dieną, ir naktį. Galimybė reguliuoti sėdynės atlenkimo kampą bus naudinga ne tik tada, kai norėsite patogiai pamiegoti, bet ir padės išvengti nugaros skausmų, nes nesunkiai rasite Jums tinkamiausią poziciją. Šildomos sėdynės garantuos aukščiausio lygio komfortą šaltuoju metų laiku, todėl net ir esant itin šaltam orui lauke Jūs važiuosite šiltai ir jaukiai. Oro kondicionierius yra nepamainomas kelionėms vasarą, kuomet už lanko lepina saulė, o termometro stulpeliai nesikuklina pakilti net labai aukštai. Mikroautobuse bus maloniai vėsu. DVD suteiks galimybę mėgautis filmais – nė nepajusite, kaip lekia laikas. Klejonė yra puikus būdas pailsėti ir pažiūrėti seniai norimą filmą tiems, kurie įprastai stokoja laiko poilsiui.

Patogumas. Keleivių pervežimas vykdomas nuo durų iki durų, o tai reiškia, kad keleiviai paimami iš jiems patogios vietos ir pristatomi į jų kelionės tikslą. Toks pervežimas leidžia efektyviai taupyti klientų laiką ir suteikti jiems daug patogumo, kadangi nereikia patiems planuotis, kaip atvykti iki išvykimo vietos, o nuvykus – kaip pasiekti savo galutinį tikslą.

Kokie dar privalumai?

Patraukli kaina – tai dar vienas aspektas, kurį galime paminėti prie mūsų paslaugos privalumų. Siekiame, kad visi keleiviai, norintys keliauti, turėtų tam galimybę.

Būtina paminėti ir tai, kad kelionė mikroautobusu dažnai tampa naujų pažinčių ir draugysčių pradžios tašku. Ilgą laiką keliaudami bendrakeleiviai susipažįsta, o tos pažintys dažnu atveju tęsiasi ir kelionei pasibaigus.

Kelionės metu visi keleiviai yra apdrausti.

Vairuotojai visada laikosi privalomo darbo ir poilsio režimo.

Keleivių pervežimas su „SGP pervežimai“ – tik techniškai tvarkingais, naujais mikroautobusais, su atsakingais ir patyrusiais vairuotojais, labai gera kaina, visada patikimai ir operatyviai.