Įvairiausi daiktai siuntose keliauja kiekvieną dieną įvairiomis transporto priemonėmis galybe maršrutų po visą pasaulį. Jei į kitą šalį norite gabenti didesnį ar mažesnį daiktą, siūlome susisiekti su mumis – pasiūlysime optimaliausią variantą. Mūsų paslaugos orientuotos į kelias šalis Europoje, todėl galime dirbti operatyviai ir tikslingai. Daiktų gabenimas kelių transportu vykdomas į / iš Vokietiją, į / iš Prancūziją, į / iš Ispaniją bei į / iš Airiją. Jei Jums aktualus perkraustymas, įvairių daiktų pervežimas, pasiūlysime geriausią sprendimą.

Daiktų pervežimo paslaugos apima itin platų spektrą, pavyzdžiui, langų, žoliapjovių, buitinės įrangos ir kitų daiktų gabenimą. Visai mažų, nedidelių, vidutinio dydžio bei didesnių daiktų pervežimas leidžia paprastai ir gera kaina keistis daiktais tarp skirtingose šalyse įsikūrusių fizinių asmenų ir verslo subjektų.

Buitinės įrangos pervežimas, perkraustymas ir smulkios siuntos yra vienos paklausiausių paslaugų, kalbant apie daiktų gabenimą Europoje. Patirtis tarptautinių pervežimų rinkoje, sukauptos žinios, puikus įstatymų žinojimas, atsakingi ir skrupulingi vairuotojai yra mūsų veiklos stipriosios pusės, leidžiančios klientams garantuoti aukščiausios kokybės paslaugas.

Daiktų pervežimas vykdomas tik techniškai tvarkingais, naujais mikroautobusais. Mums svarbu, kad transportavimo proceso nesutrikdytų netikėtos kliūtys ar dėl gedimų iškilusios problemos, todėl to išvengiame užbėgdami įvykiams už akių.

Daiktų pervežimas į užsienį kelių transportu trunka apie 3–4 paras (skaičiuojama nuo siuntos paėmimo dienos). Krovinius pristatome nuo durų iki durų – tai leidžia taupyti klientų laiką ir užtikrinti siuntinių saugumą, pašalinti jų pasimetimo riziką, ko neretai neišvengiama, jei siunta keliauja per kelis vežėjus.

Daiktų pervežimas – procesas, kurio sėkmė priklauso ir nuo paties kliento. Pavyzdžiui, daiktų supakavimas yra kliento atsakomybė. Siūlome atsižvelgti į tokius reikalavimus kaip naujų ir tvirtų pakuočių naudojimas, siunčiamų daiktų pakavimas tik į jiems tinkamas pakuotes, taip pat svarbu negailėti tuščiai dėžės ertmei užpildyti skirtos medžiagos.

Kitas aspektas – draudžiami siųsti daiktai. Daiktų pervežimas neapima tų daiktų, kurių gabenimas draudžiamas įstatymais (pavyzdžiui, ginklų, alkoholio, didelės vertės daiktų, pavojingų medžiagų ir pan.). Jei nežinote, ar Jūsų planuojami siųsti daiktai neįtraukti į draudžiamų siųsti daiktų sąrašą, galite susisiekti su mumis – visada patarsime ir atsakysime į iškilusius klausimus.

Daiktų pervežimas į užsienį kelių transportu su „SGP pervežimai“ – tvarkingais ir patikimais mikroautobusais, geriausia kaina, operatyviai ir saugiai.