Į Airiją iš įvairiausių šalių, taip pat ir iš Airijos skirtingomis kryptimis kiekvieną dieną gabenama galybė didelių, vidutinių ir smulkių krovinių. Jei Airijoje turite įsikūrusių artimųjų, o gal plėtojate verslo santykius su šioje šalyje veikiančiomis įmonėmis, tuomet neabejotinai rečiau ar dažniau reikalingas daiktų pervežimas į / iš Airiją. Mes siūlome – kokybiškos transportavimo į Airiją paslaugos itin patrauklia kaina.

Kertiniu savo sėkmės aspektu laikome vieningą ir profesionalią komandą. Nuolat augame ir tobulėjame, žengiame koja kojon su technologijomis, kad klientams visada pasiūlytume geriausius sprendimus. Mūsų vairuotojai turi daug patirties tarptautinių gabenimų srityje, todėl kelionės metu išvengiama nesklandumų, o kroviniai pristatomi punktualiai ir saugiai.

Daiktų pervežimas Airija – tik patikimomis ir techniškai tvarkingomis transporto priemonėmis. Labai skrupulingai rūpinamės savo mikroautobusais, kuriais gabename krovinius, kadangi tvarkinga transporto priemonė didele dalimi prisideda prie sėkmingo transportavimo proceso.

Spartumas – reikšmingas kriterijus, ypač atsižvelgiant į daugelio mūsų gyvenimo būdą. Daiktų pervežimas Airija trunka 3–4 paras, pradedant skaičiuoti nuo dienos, kai krovinys paimamas. Daiktų pervežimas į / iš Airiją vykdomas vadovaujantis principu nuo durų iki durų. Tai puikus būdas taupyti klientų laiką ir užtikrinti didžiausią komfortą bei siuntinių saugumą, pašalinti jų pasimetimo riziką.

Daiktų pervežimas Airija apima įvairiausių daiktų transportavimą: baldų, buitinės įrangos, žoliapjovių bei kitų didelių, nedidelių ar net visai mažų krovinių.

Daiktų pervežimas Airija – procesas, kuriame dalyvauja ir klientas. Pavyzdžiui, krovinio supakavimas yra kliento atsakomybė. Pakuojant tikslinga atsižvelgti į tam tikras taisykles bei rekomendacijas:

• kroviniui pakuoti naudokite tik tvirtas, standžias dėžės;
  • didelių gabaritų ar labai sunkūs daiktai turi būti pakuojami ant specialių padėklų (tai aktualu ir itin dažnai transportuojamų baldų, buitinės įrangos pakavimui);
  • negailėkite pakavimo medžiagos – dėžėse neturi būti tuščių ertmių.

Planuodami, ką norite siųsti, įvertinkite, ar siunčiami daiktai nepriklauso draudžiamiems siųsti daiktams. Į šį sąrašą patenka didelės vertės daiktai, alkoholis, ginklai, sprogiosios, degiosios ir kitos pavojingos medžiagos, įžeidžiančio turinio piešinėliai, narkotikai, itin greitai gendantys maisto produktai ir pan.

Dar vienas svarbus aspektas – gavėjas turėtų būti atsiėmimo vietoje sutartu laiku. Pakartotinis atvykimas bus apmokestinamas papildomai.

Daiktų pervežimas Airija kelių transportu su „SGP pervežimai“ – tvarkingais mikroautobusais, su atsakingais ir patyrusiais vairuotojais, geriausia kaina, operatyviai ir saugiai.