SGP pervežimai – komanda savo srities profesionalų, turinčių vieningą tikslą – užtikrinti, kad siuntiniai ir keleiviai į Ispaniją ir Airiją keliautų saugiai, greitai, patikimai ir komfortiškai.

Tarptautiniai pervežimai Europoje – tai mūsų veiklos pagrindas. Vežame keleivius, gabename siuntas ir automobilius dviem maršrutais:

• iš Lietuvos į Ispanija ir atgal;
  • iš Lietuvos į Airiją ir atgal.

Tarptautiniai pervežimai minėtais maršrutais apima ir tokias Europos šalis kaip Lenkija, Vokietija, Belgija, Prancūzija, todėl nedvejokite, jei norite perduoti siuntą jose gyvenantiems artimiesiems, draugams ar verslo partneriams, taip pat jei norite šias šalis aplankyti ir patys.

Kodėl verta pasitikėti mumis?

• Mūsų tarptautinių pervežimų paslauga apima keleivių, siuntinių, gyvūnų, negabaritinių krovinių gabenimą.
  • Solidus patirties ir žinių bagažas suponuoja, kad išmanome keleivių ir siuntų transportavimui aktualius teisės aktus, žinome visus kelionėje galinčius kilti niuansus, taip pat kitus su transportavimu Europoje susijusius ypatumus.
  • Tarptautinis krovinių gabenimas vyksta konkurencingoje aplinkoje, kurioje gebame puikiai laviruoti, nes didžiausiu konkurenciniu pranašumu laikome sako žmogiškųjų išteklių profesionalumą ir vieningumą.
  • Tarptautiniai pervežimai vykdomi tik naujausiais mikroautobusais, siekiant užtikrinti siuntinių saugumą ir keleivių komfortą. Visi mikroautobusai, kuriais vežame keleivius, turi tokius ypatumus: atlenkiamas sėdynes – patogiai Jūsų kelionei tiek dieną, tiek naktį; šildomas sėdynes – komfortui net žvarbiausiomis žiemos dienomis; kondicionierius – kad oras autobuse visada būtų šviežias, o karštą vasaros dieną jaustumėtės patogiai; DVD – kad kelionė neprailgtų. Tai nebaigtinis patogumų sąrašas. Siuntos taip pat gabenamos naujais, patikimais mikroautobusais.
  • Tarptautiniai pervežimai nuo durų iki durų – patogumas ir efektyvus laiko taupymas.
  • Patrauklios kainos – daugeliui svarbus aspektas, tad užtiktiname labai gerą kainos ir kokybės santykį.
  • Mūsų komandoje – tik atsakingi ir patikimi vairuotojai, kad kelionė bus saugi ir sklandi.
  • Tarptautiniai pervežimai apima ir gyvūnų transportavimą.
  • Automobilių tarptautiniai pervežimai Europoje – pasiūlysime geriausias sąlygas.

Krovinių pervežimas tarptautiniais maršrutais: ko negalima siųsti?

Tarptautiniai krovinių pervežimai turi tam tikrus apribojimus, kurių vieni svarbiausių – apribojimai siuntų turiniui. Siekiame didžiausio savo klientų informuotumo, todėl pateikiame draudžiamų siųsti daiktų sąrašą:

• vertingi daiktai (šiai kategorijai priklauso pinigai, čekiai, brangakmeniai, juvelyriniai dirbiniai, neapdirbti taurieji metalai, vertybiniai popieriai ir kiti brangūs daiktai, reikalaujantys papildomo draudimo);
  • alkoholis, tabakas ir tabako gaminiai, visos narkotinės bei psichotropinės medžiagos;
  • sprogiosios, degiosios, radioaktyviosios ir kitos pavojingos medžiagos;
  • ginklai, amunicija, karo technika;
  • daiktai, turintys nepadorių ar įžeidžiančio turinio užrašų ar paveikslų;
  • greitai gendantys maisto produktai, pavyzdžiui, žalia mėsa ir pan.;
  • visus daiktai, kuriuos draudžiama siųsti pagal mūsų šalies teisės aktus;
  • visi daiktai, kuriuos pagal įstatymus draudžiama įvežti į šalį, į kurią keliauja siunta, bei į tranzitines šalis.

Už siuntinio turinį atsakingas siuntėjas. Prašome savo klientų nepakuoti draudžiamų siųsti daiktų ir taip užtikrinti sklandžią siuntos kelionę iki gavėjo. Mes pasiliekame sau teisę bet kuriame siuntinio transportavimo etape pakuotės turinį patikrinti, jei kyla įtarimų, kad joje – draudžiami siųsti daiktai. Įtarimams pasitvirtinus imsimės visų saugumo priemonių, o klientas, įteikęs mūsų komandai tokio turinio siuntą, privalės atlyginti mūsų įmonės patirtą žalą, atsiradusią dėl šio incidento.

Už valstybinių institucijų konfiskuotas siuntas mes atsakomybės neprisiimame.

Tarptautiniai pervežimai: ką dar turite žinoti?

Nepriklausomai nuo to, kuriuo mūsų maršrutu keliausite Jūs ar siųsite siuntą, pristatymas truks apie 3–4 paras nuo paėmimo datos.

Jei siųsite siuntą, labai svarbu, kad ji būtų įpakuota tinkamai. Tai – siuntėjo atsakomybė. Siuntoms pakuoti rekomenduojame naudoti naujas, standžias pakuotes, negailėti specialios medžiagos laisvai erdvei dėžėje užpildyti. Pakuotė turi apsaugoti ne tik Jūsų siunčiamus daiktus, bet ir nepadaryti žalos kitoms drauge keliaujančioms siuntoms. Mes neatsakome už tai, jei siuntos turinys bus apgadintas dėl netinkamos pakuotės, taip pat pasiliekame teisę klientui pareikšti pretenzijas, jei dėl netinkamo jo siuntos supakavimo mūsų kompanija arba tretieji asmenys patirs žalą.

Labai svarbu nurodyti tikslius siuntinio paėmimo ir pristatymo adresus Europoje. Jei sutartu laiku gavėjas arba siuntos adresatas negali atiduoti / paimti siuntos, pakartotinis mūsų atvykimas apmokestinamas.

Neretai siunčiami didesni, sunkesni daiktai, kurių iškrovimui reikalinga speciali technika. Tokiu atveju iškrovimu turi pasirūpinti siuntos gavėjas.