Siuntos į Vokietiją – viena populiariausių siuntinių gabenimo krypčių Europoje. Į Vokietiją didžiuliais srautais iš įvairių šalių kasdien keliauja didesni ar mažesni siuntiniai. Jie Vokietiją pasiekia sausumos, oro, vandens transportu. Jei ir Jūs norite siųsti siuntą į Vokietiją arba iš Vokietijos, susisiekite su mumis ir pasiūlysime Jums itin patrauklų siuntinio transportavimo sprendimą. Užtikriname, kad siuntinys keliaus saugiai, operatyviai ir bus tikrai patikimose rankose.

Vertiname kiekvieną klientą ir džiaugiamės plačiu lojalių klientų ratu. Nuopelnus dėl to skiriame atsakingam požiūriui į kiekvieną Jūsų ir tam, jog saugumą laikome prioritetiniu aspektu savo veikloje.

Siuntiniai į Vokietiją keliauja mikroautobusais. Visi mikroautobusai yra techniškai tvarkingi, nauji, nuolat prižiūrimi, kad į kelią išriedėtų nepriekaištingos būklės. Kelionei renkamės tik geriausius, mokamus kelius. Taupymo šiuo atveju nepropaguojame, kadangi kelionė prastos būklės keliais neretai tampa kliūčių ir papildomų išlaidų priežastimi.

Siuntos į Vokietiją pristatomos per 3–4 paras, skaičiuojant nuo siuntinio paėmimo dienos. Vairuotojai griežtai laikosi poilsio ir darbo režimo, kad visos kelionės metu būtų dėmesingi ir pailsėję. Tai labai svarbu jų ir vežamų daiktų saugumui.

Siuntinių pervežimas vyksta vadovaujantis principu nuo durų iki durų. Toks būdas leidžia garantuoti maksimalų klientų patogumą ir efektyviai taupyti jų brangų laiką. Kodėl? Siuntėjui nereikia vežti siuntinio į sutartą vietą ar paėmimo punktą, o gavėjams nereikia galvoti, kada ir kur siuntinį atsiimti, nes pristatome siuntas tiesiai į rankas. Tiesa, svarbu, kad sutartu laiku gavėjas būtų nurodytu adresu, nes pakartotinis atvažiavimas apmokestinamas papildomai.

Atsakingi, ilgametę patirtį turintys vairuotojai – mūsų stiprioji pusė. Siuntos į Vokietiją bus patikimose rankose, nes mūsų vairuotojai puikiai išmano kelių eismo taisykles ir siuntų gabenimą reglamentuojančius teisės aktus Lietuvoje, Vokietijoje bei kitose šalyse, per kurias keliaus Jūsų siuntinys.

Gera paslaugų kaina – tai, ką galime pasiūlyti savo klientams.

Siuntos iš Vokietijos

Siuntinių gabenimas vykdomas ne tik į Vokietiją, bet ir iš Vokietijos. Tad jei esate šioje šalyje ir norite nustebinti artimuosius, draugus ar perduoti siuntą verslo partneriams kitoje šalyje, pasinaudokite siuntinių gabenimo iš Vokietijos paslauga.

Siuntos Vokietija Lietuva taip pat keliauja apie 3–4 paras, yra pristatomos nuo durų iki durų.

Ko negalima siųsti?

Siuntos į Vokietiją pervežimas didele dalimi priklauso ir nuo kliento. Vienas esminių aspektų, kuris yra kliento atsakomybė, tai – siuntos turinys. Už jį atsakingas siuntėjas. Įsitikinkite, kad neplanuojate siųsti draudžiamų siųsti daiktų, į kurių sąrašą įtraukti:

• didelės vertės daiktai, pavyzdžiui, brangakmeniai, taurieji metalai, juvelyriniai dirbiniai (bižuterija į sąrašą nepatenka), antikvariniai daiktai ir kt.;
  • pinigai, kreditinės kortelės, čekiai;
  • tam tikri dokumentai, pavyzdžiui, asmens tapatybės dokumentai, vertybiniai popieriai ir pan.;
  • pavojingos medžiagos, pavyzdžiui, sprogiosios, degiosios, radioaktyviosios, toksiškos, taip pat ADR raidėmis pažymėtos siuntos;
  • kiti potencialiai pavojingi daiktai, pavyzdžiui, klijai ir visos lipnios konsistencijos medžiagos, aerozoliai, fejerverkai, pesticidai, chemikalai, anglys, dujos, gyvsidabris, ginklai, dažai (pagaminti naftos pagrindu), virusai ir kt.;
  • alkoholis, tabakas ir jo gaminiai, narkotikai, receptiniai vaistai, itin greitai gendantys maisto produktai ir pan.;
  • gyvūnai (gyvūnų gabenimas yra atskira mūsų teikiama paslauga, kai gyvūnai vežami saugiai ir jiems skirtuose narvuose).

Šis draudžiamų siųsti daiktų sąrašas yra nebaigtinis. Taip pat siųsti draudžiama daiktus, kurie neleidžiami įvežti į Vokietiją ar tranzitines šalis, pagal jose galiojančius įstatymus. Jei patikrinimo metu ar kilus įtarimams, kad siuntoje yra neleidžiami siųsti daiktai, tai pasitvirtins, atsakomybė teks klientui. Jei nežinote, kokius daiktus galite siųsti, o kokių – ne, susisiekite su mumis ir suteiksime Jums informacijos, atsakysime į klausimus.

Tinkamas siuntos supakavimas – kliento atsakomybė

Siuntos į Vokietiją, taip pat siuntos Vokietija Lietuva maršrutu keliaus sklandžiai, jei ir siuntėjai laikysis visų taisyklių. Siuntinio pakavimas – atsakomybė už tai tenka klientui. Tad jei dėl netinkamos pakuotės Jūsų siuntos turinys bus apgadintas arba jei Jūsų siuntinys pažeis kitas drauge keliaujančias siuntas, atsakomybė teks Jums.

Ką reikia žinoti apie teisingą siuntų pakavimą? Svarbu parinkti tinkamą pakuotę. Tai gali būti dėžė, siuntoms siųsti skirtas vokas, tūta ar kitokia pakuotė. Svarbu, kad ji būtų nauja (jei naudota, įsitikinkite jos tvirtumu), nepažeista, atlaikanti gniuždymą. Populiariausia pakuotė – dėžė. Ji universali, dėžėse galima siųsti kone visus daiktus. Smulkiems siuntiniams galite rinktis ir specialiai tam pritaikytą voką. Vokas su burbuline plėvele apsaugos siunčiamus daiktus nuo mechaninio poveikio. Jei siuntinį pakuojate į dėžę, pasirūpinkite, kad neliktų tuščių ertmių joje, kad siunta nesiliestų prie dėžės sienelių. Tuščiai erdvei pakuotėje užpildyti naudokite specialias tam skirtas medžiagas, pavyzdžiui, burbulinę plėvelę, putplastį ir pan. Siunčiami daiktai pakuotėje turi laikytis stabiliai ir nejudėti.

Pakuodami dūžtančiu ir trapius daiktus pasirūpinkite, kad dėžėje būtų tik po vieną daiktą. Tokius daiktus papildomai įvyniokite į burbulinę plėvelę, jei šios neturite, apvyniokite pakavimo popieriumi, ypač kampus ar atsikišusias dalis, jei tokių yra.

Įsitikinkite, kad pakuotė atitinka siunčiamus daiktus, nėra jiems nei per didelė, nei per maža. Geriausia, jei tarp daiktų ir dėžės sienelių lieka maždaug 5 cm tarpas.

Svarbu paminėti tai, kad paprasta vyniojama plėvelė negali būti pakuotės alternatyva. Kaip ir laikraščiai, paprastas popierius, maišeliai, medžiaginiai maišeliai. Jei siunčiate dailiai supakuotą dovaną, tai vis vien ją privalu dėti į siuntai skirtą pakuotę.

Supakuotą siuntą kelis kartus per visą perimetrą apvyniokite lipnia juosta ir įsitikinkite, kad ji uždaryta sandariai, juostos kraštai neatsilupę. Svarbu tiksliai nurodyti siuntėjo ir gavėjo adresus ant siuntos.

Siuntos pervežimas su „SGP pervežimai“ komanda – nepriekaištingos būklės, naujais mikroautobusais, vairuojant tik atsakingiems, profesionaliems ir patirties tarptautinių pervežimų rinkoje turintiems vairuotojams. Visada savo klientams užtikriname gerą paslaugos kainą – mums svarbu, kad Jūs gautumėte puikų kainos ir kokybės santykį, o siuntų pervežimo paslauga taptų prieinama visiems, kuriems yra svarbi ir reikalinga. Siuntos pervežimas greitai, saugiai ir patikimai – tai trys esminiai mūsų veiklos principai, kuriais vadovaujamės gabendami siuntas. Ilgametė patirtis pervežimų sektoriuje leido pasisemti daug žinių ir sukaupti pavydėtiną įgūdžių bagažą, todėl puikiai suderiname saugumo, patikimumo ir operatyvumo kriterijus.

Augantis mūsų klientų ratas patvirtina, kad dirbame teisingai. Vertiname kiekvieną klientą, nuolat tobulėjame ir siūlome geriausius siuntų gabenimo sprendimus kiekvienam iš jų. Nestovime vietoje, operatyviai reaguojame į sparčius pokyčius logistikos sektoriuje ir sėkmingai prie jų prisitaikome. Esminiu įrankiu didelėje konkurencinėje kovoje laikome savo žmogiškuosius išteklius – komandą, atsidavusią darbui ir siekiančia aukščiausių rezultatų.

Siuntų pervežimas – procesas, į kurį įsitraukia ir klientas. Mes garantuojame siuntos gabenimo sklandumą nuo tada, kai paimame siuntą iš siuntėjo, iki tada, kai siuntinį įteikiame gavėjui į rankas. Siuntėjo atsakomybė – mums įteikti tinkamai supakuotą siuntą, kurios turinys nėra įtrauktas į draudžiamų siųsti daiktų sąrašą. Tik laikydamiesi taisyklių pasieksime geriausią rezultatą ir išvengsime kliūčių bei papildomų išlaidų. Bendradarbiavimas tarp mūsų ir kliento – sėkmingos siuntos kelionės garantas!