Darbas, geresnio gyvenimo paieškos ir kitos priežastys suponuoja, kad iškyla poreikis persikraustyti gyventi į kitą šalį. Persikraustymo procesas net ir gimtojoje šalyje yra sudėtingas bei keliantis nemažai klausimų bei reikalaujantis jėgų. O štai persikraustymas į užsienį yra kur kas sudėtingesnis, kuriame nežinomybė ir daugybė klausimų lydi nuo pat planavimo proceso pradžios.

Kiek kainuoja perkraustymo paslaugos? Kaip viskas vyksta? Nuo ko pradėti? Šie ir kiti klausimai yra populiariausių viršūnėje. Siūlome nusimesti šią naštą nuo pečių ir visus perkraustymo rūpesčius perleisti mums – užtikriname, kad persikraustymas į užsienį bus sklandus ir be streso.

Patraukli  yra vienas didžiausių mūsų privalumų. Norime, kad perkraustymas būtų visiems prieinama paslauga, tad siūlome puikų kainos ir kokybės santykį. Jei domina, kiek kainuoja perkraustymo paslaugos į / iš Vokietiją, į / iš Ispaniją, į / iš Prancūziją bei į / iš Airiją, susisiekite su mumis – atsižvelgdami į kriterijus, lemiančius kainą, pasakysime, kokia būtų konkrečiai Jūsų daiktų pervežimo kaina.

Ne mažiau nei perkraustymas, klientus domina ir senų baldų išvežimas – kaina už šią paslaugą taip pat skaičiuojama individualiai, atsižvelgiant į krovinio svorį, užimamą erdvę bei nuvažiuotą atstumą.

Perkraustymas grindžiamas principu nuo durų iki durų, t. y. daiktai paimami iš siuntėjo (iš jo namų, darbo vietos ar kitos jam patogios vietos) ir pristatomi gavėjui į rankas. Tai puikus būdas, leidžiantis maksimaliai taupyti klientų laiką ir suteikti daugiausia patogumo. O aspektas, kad siuntinys visą kelią yra vieno vežėjo rankose, suteikia dar daugiau saugumo.

Tai, jog veiklą orientuojame į kelias Europos šalis (perkraustome į / iš Vokietiją, į / iš Prancūziją, į / iš Ispaniją, į / iš Airiją), suteikia progą užtikrinti, jog puikiai išmanome šiose ir tranzitinėse šalyse galiojančius teisės aktus, reglamentuojančius krovinių gabenimą, taip pat kelių eismo taisykles ir kitus niuansus, susijusius su pervežimo sektoriumi. Kryptingas ir tikslingas veiklos vykdymas leidžia teikti aukščiausios kokybės perkraustymo paslaugas.

Perkraustymas trunka 3–4 paras. Važiuojant laikomasi darbo ir poilsio režimo, kelionei pasirenkami tik geriausi keliai.

Perkraustymo paslaugos kaina priklauso nuo krovinio svorio, gabaritų, nuvažiuoto atstumo. Mes garantuojame patrauklią kainą, saugumą, bet savo indėlį turi įdėti ir klientas. Pirmiausia, tai privalu pasirūpinti krovinio pakrovimu ir iškrovimu pristatymo vietoje. Mūsų perkraustymo paslaugos kaina apima tik transportavimą.

Klientas atsakingas už tinkamą krovinių supakavimą. Persikraustant dažniausiai gabenami baldai, buitinė technika, sodo padargai, knygos, indai, žaislai, drabužiai ir kt. Kone visiems daiktams pakuoti tinka dėžės. Jos – populiariausia pakuotė. Rinkitės tik tvirtas, nepažeistas dėžes, taip pat negailėkite pakavimui skirtos specialios medžiagos. Siuntos turinys turi nesiliesti prie dėžės sienelių – rekomenduojamas 5 centimetrų atstumas. Tuščioms dėžių ertmėms užpildyti naudokite pakavimo medžiagas, apsaugosiančias siuntinio turinį ir neleisiančias jam dėžėje judėti. Daugiau dėmesio skirkite dūžtantiems, trapiems daiktams – juos į dėžes pakuokite po vieną. Geras sprendimas – tokius daiktus apvynioti burbuline plėvele.

Svarbu, kad nepakuotumėte draudžiamų siųsti daiktų. Pavyzdžiui, didelės vertės daiktų, pinigų, antikvarinių baldų, juvelyrinių dirbinių, pavojingų medžiagų, žiebtuvėlių, aerozolių, alkoholio ir kt. Jei abejojate dėl savo siuntos turinio, susisiekite su mumis – patarsime, ar galite norimus daiktus gabenti.

Nebrangios perkraustymo paslaugos užsienyje su „SGP pervežimai“ – techniškai puikios būklės mikroautobusais, patrauklia kaina, saugiai, greitai ir patikimai.