Aktualus gyvūnų pervežimas į Prancūziją? Nedvejodami pasirinkite mus šios paslaugos teikimui ir savo gyvūnui užtikrinsite saugią bei patogią kelionę.

Saugus gyvūnų pervežimas į Prancūziją – paslauga, reikalaujanti atitinkamų žinių ir taisyklių žinojimo. Atsakingi, puikiai gyvūnų vežimo taisykles skirtingose Europos šalyse išmanantys vairuotojai garantuos, kad augintinio gabenimas bus sklandus. Gyvūnų pervežimas iš Lietuvos į Prancūziją – be rūpesčių.

Gyvūnų gabenimas į Prancūziją patikimas atsakingiems ir patyrusiems vairuotojams. Taip pat labai preciziškai rūpinamės savo transportu, tad gyvūnų pervežimas į Prancūziją – tik techniškai idealios būklės mikroautobusais.

Gyvūnų pervežimas iš Lietuvos į Prancūziją – nuo durų iki durų. Toks paslaugos teikimo būdas itin patogus klientams, nes efektyviai taupomas jų laikas.

Gyvūnų pervežimas iš Prancūzijos

Aktualus gyvūnų pervežimas iš Prancūzijos? Siūlome paslaugą labai patrauklia kaina. Pervešime bet kurį Jūsų naminį gyvūną, o kelionėje jis bus saugus ir prižiūrėtas.

Planuodami savo augintinio kelionę į Prancūziją turite žinoti tokias taisykles:

• užtikrinkite, kad kelionės metu gyvūnas turės visa, ko jam gali prireikti: pakankamai maisto, vandens, kitų jam reikalingų priemonių;
  • perduotas gabenti gyvūnas turi būti sveikas, be jokių klinikinių simptomų;
  • gyvūnas privalo turėti dokumentus;
  • gyvūnas privalo būti paskiepytas nuo pasiutligės;
  • prieš kelionę gyvūnui reikia duoti vaistų nuo helmintų.

Gyvūnų pervežimas į Prancūziją su „SGP pervežimai“ – patikimais mikroautobusais, su puikiais vairuotojais, gera kaina, saugiai ir operatyviai.